Ballina

>

Produktet

>

Alfa

Alfa

Dizajni i karrigeve Alfa është unik, i punuar duke pasur parasysh mbështetjen dhe rehatinë maksimale. Këmbët janë të punuara nga druri premium, të bashkuara me një pjesë horizontale druri në mes, ndërsa në pjesën e prapme shkojnë lart deri te pjesa ku mbështetet shpina, për të ofruar më shumë stabilitet....Zona e ndjenjës është e butë, përfshirë edhe zonën që mbështet shpinën, duke ofruar kështu rehati maksimale.

E qëndrueshme

Materiale miqësore me mjedisin dhe metoda të prodhimit për krijimin e pjesëve që do t'i qëndrojnë provës së kohës duke minimizuar mbeturinat dhe ndotjen.

Punë dore

Krijuar me kujdes dhe vëmendje ndaj detajeve nga mjeshtër të aftë, duke rezultuar në dizajne unike dhe funksionale..

Dërgesa

Pavarësisht se ku jetoni, shërbimi ynë do t'i sjellë mobiljet drejt në pragun tuaj..

Shiko më shumë