Ballina

>

Produktet

>

Ava

Ava

Kuzhina Ava është një kuzhinë e gjerë dhe elegante me një përfundim të bardhë dhe luksoz. Ofron një ekuilibër të përsosur të stilit dhe funksionalitetit, me hapësirë ​​të bollshme për artikuj si dhe për gatim e argëtim....Është një vepër arti që i shton një prekje klasi çdo shtëpie. Nëse jeni duke kërkuar për një kuzhinë funksionale dhe në modë, Kuzhina Ava është zgjedhja ideale.

E qëndrueshme

Materiale miqësore me mjedisin dhe metoda të prodhimit për krijimin e pjesëve që do t'i qëndrojnë provës së kohës duke minimizuar mbeturinat dhe ndotjen.

Punë dore

Krijuar me kujdes dhe vëmendje ndaj detajeve nga mjeshtër të aftë, duke rezultuar në dizajne unike dhe funksionale..

Dërgesa

Pavarësisht se ku jetoni, shërbimi ynë do t'i sjellë mobiljet drejt në pragun tuaj..

Shiko më shumë