Ballina

>

Produktet

>

Beige

Beige

Dhomës e ndenjes Beige nga Muli Home - një festë e bukurisë dhe dizajnit të përjetshëm. Me skemën e saj ngjyrë bezhë të çelur dhe mjeshtërinë e përsosur, ky grup mobiljesh krijon një atmosferë paqësore që ju fton të ngadalësoni shpejtësinë dhe të shijoni momentin....E krijuar nga materiale të cilësisë së lartë, koleksioni i dhomës së ndenjes Beige është jo vetëm i bukur, por edhe i qëndrueshëm, duke siguruar që investimi juaj të zgjasë për vitet në vijim.

E qëndrueshme

Materiale miqësore me mjedisin dhe metoda të prodhimit për krijimin e pjesëve që do t'i qëndrojnë provës së kohës duke minimizuar mbeturinat dhe ndotjen.

Punë dore

Krijuar me kujdes dhe vëmendje ndaj detajeve nga mjeshtër të aftë, duke rezultuar në dizajne unike dhe funksionale..

Dërgesa

Pavarësisht se ku jetoni, shërbimi ynë do t'i sjellë mobiljet drejt në pragun tuaj..

Shiko më shumë