Ballina

>

Produktet

>

Buna

Buna

Buna është shembulli i përsosur i karriegeve të ngrënies. Eshtë tërheqëse për syrin dhe është ergonomike, meqë pjesa anësore është e nxjerrë për mbështetje maksimale gjatë qëndrimit, meqë është edhe e punuar nga materiale të buta. Këmbët nga druri përshtaten me sipërfaqe të llojeve të ndryshme, edhe ato të rrëshqitshme, duke siguruar stabilitet maksimal....Kombinimi i toneve kafe me të kremtën dhurojnë ngrohtësi për syrin dhe elegancë e modernitet për hapësirën ku qëndrojnë.

E qëndrueshme

Materiale miqësore me mjedisin dhe metoda të prodhimit për krijimin e pjesëve që do t'i qëndrojnë provës së kohës duke minimizuar mbeturinat dhe ndotjen.

Punë dore

Krijuar me kujdes dhe vëmendje ndaj detajeve nga mjeshtër të aftë, duke rezultuar në dizajne unike dhe funksionale..

Dërgesa

Pavarësisht se ku jetoni, shërbimi ynë do t'i sjellë mobiljet drejt në pragun tuaj..

Shiko më shumë