Ballina

>

Produktet

>

Chair Ekspres

Chair Ekspres

Këmbët e karrigeve Ekspres janë të punuara nga druri premium dhe përshtaten pa probleme me çdo sipërfaqe, ndërsa zona e sediljes është projektuar për të ofruar rehati superiore....Për më tepër, dallueshmëria e tyre nënvizohet nga nuanca e ngrohtë bezhë, duke i dhënë një prekje elegante brendësisë së shtëpisë tuaj.

E qëndrueshme

Materiale miqësore me mjedisin dhe metoda të prodhimit për krijimin e pjesëve që do t'i qëndrojnë provës së kohës duke minimizuar mbeturinat dhe ndotjen.

Punë dore

Krijuar me kujdes dhe vëmendje ndaj detajeve nga mjeshtër të aftë, duke rezultuar në dizajne unike dhe funksionale..

Dërgesa

Pavarësisht se ku jetoni, shërbimi ynë do t'i sjellë mobiljet drejt në pragun tuaj..

Shiko më shumë