Ballina

>

Produktet

>

Channel

Channel

Dhoma Channel nga Muli Home është një përzierje e dizajnit dhe teknologjisë që ofron një skemë unike të ngjyrës së bardhë dhe kafe në krevat dhe dollap, duke krijuar një atmosferë komode dhe tërheqëse....Dhoma jonë Channel është projektuar me teknologjinë më të fundit dhe funksione luksoze që do t'ju transportojnë në një botë argëtimi dhe relaksi.

E qëndrueshme

Materiale miqësore me mjedisin dhe metoda të prodhimit për krijimin e pjesëve që do t'i qëndrojnë provës së kohës duke minimizuar mbeturinat dhe ndotjen.

Punë dore

Krijuar me kujdes dhe vëmendje ndaj detajeve nga mjeshtër të aftë, duke rezultuar në dizajne unike dhe funksionale..

Dërgesa

Pavarësisht se ku jetoni, shërbimi ynë do t'i sjellë mobiljet drejt në pragun tuaj..

Shiko më shumë