Ballina

>

Produktet

>

Eko-komodina

Eko-komodina

Një përzierje e përsosur e stilit dhe funksionalitetit. E bërë nga druri me cilësi të lartë, kjo komodinë përbëhet nga një kombinim i ngjyrave të bardha dhe kafe që do t'i shtojë një prekje hijeshie çdo dhome....Ofron hapësirë ​​të bollshme për organizim, duke e bërë atë të domosdoshme. Me rafte dhe ndarje të shumta, ju mund t'i ruani dhe aksesoni lehtësisht të gjitha gjërat tuaja, nga librat deri te veshjet dhe sendet shtëpiake.

E qëndrueshme

Materiale miqësore me mjedisin dhe metoda të prodhimit për krijimin e pjesëve që do t'i qëndrojnë provës së kohës duke minimizuar mbeturinat dhe ndotjen.

Punë dore

Krijuar me kujdes dhe vëmendje ndaj detajeve nga mjeshtër të aftë, duke rezultuar në dizajne unike dhe funksionale..

Dërgesa

Pavarësisht se ku jetoni, shërbimi ynë do t'i sjellë mobiljet drejt në pragun tuaj..

Shiko më shumë