Ballina

>

Produktet

>

Eliza

Eliza

Modeli i karrigeve Eliza siguron që ta keni prakticitetin dhe një prekje bukurie shtesë për shtëpinë tuaj. Të punuara nga materiale premium, këto karrige janë dëshmi e cilësisë dhe stilit....Me një dizajn të menduar që lidh rehatinë dhe estetikën, çdo karrige është një pjesë e deklaruar që i shton karakter hapësirës suaj.

E qëndrueshme

Materiale miqësore me mjedisin dhe metoda të prodhimit për krijimin e pjesëve që do t'i qëndrojnë provës së kohës duke minimizuar mbeturinat dhe ndotjen.

Punë dore

Krijuar me kujdes dhe vëmendje ndaj detajeve nga mjeshtër të aftë, duke rezultuar në dizajne unike dhe funksionale..

Dërgesa

Pavarësisht se ku jetoni, shërbimi ynë do t'i sjellë mobiljet drejt në pragun tuaj..

Shiko më shumë