Ballina

>

Produktet

>

Gri

Gri

Prezantimi i kuzhinës Gri, një përzierje e përsosur e modernitetit dhe sofistikimit. Kjo kuzhinë krenohet me një përfundim luksoz gri mat që shton një prekje elegance në çdo shtëpi. Boshti i bardhë thekson dizajnin unik dhe skemën e ngjyrave, duke krijuar një pjesë vizualisht mahnitëse që me siguri do të bëjë përshtypje....Ofron hapësirë ​​të bollshme për gatim dhe argëtim, ruajtjen e të gjitha gjërave thelbësore, mbajtjen e organizuar dhe aksesimin e lehtë të tyre.

E qëndrueshme

Materiale miqësore me mjedisin dhe metoda të prodhimit për krijimin e pjesëve që do t'i qëndrojnë provës së kohës duke minimizuar mbeturinat dhe ndotjen.

Punë dore

Krijuar me kujdes dhe vëmendje ndaj detajeve nga mjeshtër të aftë, duke rezultuar në dizajne unike dhe funksionale..

Dërgesa

Pavarësisht se ku jetoni, shërbimi ynë do t'i sjellë mobiljet drejt në pragun tuaj..

Shiko më shumë