Ballina

>

Produktet

>

Hana

Hana

Modeli i karriges Hana është punuar me një kornizë unike që kombinon në mënyrë të përsosur dizajnin inovativ me komoditetin e pakrahasueshëm. Elementet elegante të dizajnit të këtij modeli krijojnë një pjesë tërheqëse për relaksim. Këmbët e forta të punuara prej druri krijojnë një bazë stabiliteti, ndërsa materialet premium dhe shtresa e lëmuar prej lëkure me të cilën mbështillet zona e uljes sigurojnë një ndjenjë të pashoqe rehatie....Pjesa e zonës që mbështet shpinën vjen deri te gjysma e sipërfaqes së karriges duke siguruar më shumë stabilitet, nga pjesa e jashtme është vetëm dru i punuar, kurse nga pjesa e brendshme është e mbuluar me lëkurë të qepur në kënde që ofron rehati maksimale gjatë qëndrimit në të.

E qëndrueshme

Materiale miqësore me mjedisin dhe metoda të prodhimit për krijimin e pjesëve që do t'i qëndrojnë provës së kohës duke minimizuar mbeturinat dhe ndotjen.

Punë dore

Krijuar me kujdes dhe vëmendje ndaj detajeve nga mjeshtër të aftë, duke rezultuar në dizajne unike dhe funksionale..

Dërgesa

Pavarësisht se ku jetoni, shërbimi ynë do t'i sjellë mobiljet drejt në pragun tuaj..

Shiko më shumë