Ballina

>

Produktet

>

Heaven

Heaven

Me nuanca të ngjyrës bezhë kombinuar me ngjyrën kafe si dhe me funksionalitetin e saj, dhoma Heaven nga Muli Home është dizajnuar për t'i përmbushur nevojat tuaja dhe për ta përmirësuar gjumin tuaj. ...Paraqitja e saj e gjithanshme dhe veçoritë e menduara e bëjnë atë një zgjedhje ideale për t'u çlodhur pas një dite të gjatë ose për t'i pritur mysafirët. Ngritni hapësirën tuaj të jetesës me dhomën Duo dhe shijoni përzierjen e përsosur të stilit, komoditetit dhe prakticitetit.

E qëndrueshme

Materiale miqësore me mjedisin dhe metoda të prodhimit për krijimin e pjesëve që do t'i qëndrojnë provës së kohës duke minimizuar mbeturinat dhe ndotjen.

Punë dore

Krijuar me kujdes dhe vëmendje ndaj detajeve nga mjeshtër të aftë, duke rezultuar në dizajne unike dhe funksionale..

Dërgesa

Pavarësisht se ku jetoni, shërbimi ynë do t'i sjellë mobiljet drejt në pragun tuaj..

Shiko më shumë