Ballina

>

Produktet

>

Helena Floor

Helena Floor

Me hapësirë të mjaftueshme për t'u relaksuar dhe vend të mjaftueshëm për t'i organizuar rrobat dhe gjësendet tuaja, dhoma Helena Floor nga Muli Home vjen për të gjithë ata që duan kombinimin e ngjyrës së bardhë me nuancat e ngjyrës kafe. ...Druri i fortë me te cilin është ndërtuar dhoma Helena Floor përveç që e shton hijeshinë, gjithashtu siguron që ajo do të jetë e qëndrueshme për vjet të tëra në shtëpinë tuaj.

E qëndrueshme

Materiale miqësore me mjedisin dhe metoda të prodhimit për krijimin e pjesëve që do t'i qëndrojnë provës së kohës duke minimizuar mbeturinat dhe ndotjen.

Punë dore

Krijuar me kujdes dhe vëmendje ndaj detajeve nga mjeshtër të aftë, duke rezultuar në dizajne unike dhe funksionale..

Dërgesa

Pavarësisht se ku jetoni, shërbimi ynë do t'i sjellë mobiljet drejt në pragun tuaj..

Shiko më shumë