Ballina

>

Produktet

>

Helix

Helix

Me montimin e lehtë dhe sipërfaqen e lëmuar që pastrohet dhe mirëmbahet lehtë, kjo komodinë që ofron Muli Home është zgjidhja perfekte e ruajtjes për ata që vlerësojnë stilin dhe funksionalitetin në shtëpinë e tyre....Është një zgjedhje elegante dhe praktike për këdo që kërkon të shtojë më shumë organizim në shtëpinë e tyre.

E qëndrueshme

Materiale miqësore me mjedisin dhe metoda të prodhimit për krijimin e pjesëve që do t'i qëndrojnë provës së kohës duke minimizuar mbeturinat dhe ndotjen.

Punë dore

Krijuar me kujdes dhe vëmendje ndaj detajeve nga mjeshtër të aftë, duke rezultuar në dizajne unike dhe funksionale..

Dërgesa

Pavarësisht se ku jetoni, shërbimi ynë do t'i sjellë mobiljet drejt në pragun tuaj..

Shiko më shumë