Ballina

>

Produktet

>

Monochrome

Monochrome

Kuzhina Monochrome nga Muli Home përbëhet nga një hapësirë e projektuar me përpikëri duke pasur parasysh funksionalitetin, duke lejuar gatimin dhe eksplorimin e kuzhinës. Magazinimi i bollshëm siguron që çdo vegël dhe përbërës ta ketë vendin e vet, duke ju mundësuar ta keni një mjedis të organizuar dhe pa rrëmujë.  ...Çdo detaj në Monochrome është konsideruar me kujdes. Ambienti i kuzhinës Monochrome përmirësohet më tej nga pajisjet e ndriçimit të cilat hedhin një shkëlqim të butë mbi elementet bardhë e zi, duke krijuar një atmosferë tërheqëse dhe komode.

E qëndrueshme

Materiale miqësore me mjedisin dhe metoda të prodhimit për krijimin e pjesëve që do t'i qëndrojnë provës së kohës duke minimizuar mbeturinat dhe ndotjen.

Punë dore

Krijuar me kujdes dhe vëmendje ndaj detajeve nga mjeshtër të aftë, duke rezultuar në dizajne unike dhe funksionale..

Dërgesa

Pavarësisht se ku jetoni, shërbimi ynë do t'i sjellë mobiljet drejt në pragun tuaj..

Shiko më shumë