Ballina

>

Produktet

>

Natural

Natural

Frymëzuar nga ngjyrat e tokës, karrigia Natural fut ngrohtësi në çdo hapësirë ​​që vendoset. Është e thjeshtë, moderne dhe elegante, dhe i jep përparësi komoditetit suprem nëpërmjet përdorimit të materialeve prej pelushi në zonën mbështetëse të trupit. Këndet e lakuara me hijeshi të pjesës mbështetëse rritin më tej rehatinë e qëndrueshmërinë....Çfarë ia shton edhe më bukurinë dhe funksionalitetin këtij modeli është druri me të cilin është punuar zona ndenjëse dhe këmbët, pak të lakuara për t'iu përshtatur siperfaqeve të ndryshme ku vendosen.

E qëndrueshme

Materiale miqësore me mjedisin dhe metoda të prodhimit për krijimin e pjesëve që do t'i qëndrojnë provës së kohës duke minimizuar mbeturinat dhe ndotjen.

Punë dore

Krijuar me kujdes dhe vëmendje ndaj detajeve nga mjeshtër të aftë, duke rezultuar në dizajne unike dhe funksionale..

Dërgesa

Pavarësisht se ku jetoni, shërbimi ynë do t'i sjellë mobiljet drejt në pragun tuaj..

Shiko më shumë