Ballina

>

Produktet

>

Nova

Nova

Dhoma luksoze e gjumit, Nova, një ofertë mahnitëse nga Muli Home. Zhytuni në këtë hapësirë ​​të qetë të zbukuruar me një kombinim të bukur të bardhë dhe kremë. Shtrati i bollshëm është i përsosur për një gjumë të qetë të natës ose për një pushim pasditeje. ...Gardëroba është kombinim i elegancës dhe sofistikimit, duke ofruar hapësirë ​​të bollshme organizim. Por kjo nuk është e gjitha, kjo dhomë përfshin një dollap të specializuar grimi, perfekt për ata që duan ta përkëdhelin veten.

E qëndrueshme

Materiale miqësore me mjedisin dhe metoda të prodhimit për krijimin e pjesëve që do t'i qëndrojnë provës së kohës duke minimizuar mbeturinat dhe ndotjen.

Punë dore

Krijuar me kujdes dhe vëmendje ndaj detajeve nga mjeshtër të aftë, duke rezultuar në dizajne unike dhe funksionale..

Dërgesa

Pavarësisht se ku jetoni, shërbimi ynë do t'i sjellë mobiljet drejt në pragun tuaj..

Shiko më shumë