Ballina

>

Produktet

>

Olive Green

Olive Green

Mblidhuni me të dashurit tuaj rreth tryezës mahnitëse të ngrënies të përbërë prej tryezës së drurit dhe karrigeve të drurit nga Muli Home dhe krijoni kujtime të paharrueshme që do të zgjasin një jetë. Ky komplet i ngrënies nuk është vetëm një produkt që ofron funksionalitet, por është gjithashtu i bukur për t'u parë....Lidhuni me familjen dhe miqtë tuaj, qeshni dhe ndani histori, në këtë pjesë unike, duke shijuar ushqime të shijshme dhe shoqëri të mirë.

E qëndrueshme

Materiale miqësore me mjedisin dhe metoda të prodhimit për krijimin e pjesëve që do t'i qëndrojnë provës së kohës duke minimizuar mbeturinat dhe ndotjen.

Punë dore

Krijuar me kujdes dhe vëmendje ndaj detajeve nga mjeshtër të aftë, duke rezultuar në dizajne unike dhe funksionale..

Dërgesa

Pavarësisht se ku jetoni, shërbimi ynë do t'i sjellë mobiljet drejt në pragun tuaj..

Shiko më shumë