Ballina

>

Produktet

>

Rita

Rita

Karriget Rita janë ato që përshtaten lehtësisht me pothuajse çdo tryezari, qoftë ajo e punuar nga druri a qelqi. Pjesa mbështetëse është punuar nga material i butë dhe i freskët, ndërsa këmbët janë punuar nga druri cilësor dhe qëndrojnë në mënyrë stabile në sipërfaqet ku vendosen, qofshin apo jo të lëmuara....Ndërkaq kombinimi i ngjyrës së drurit me ngjyrën e hirtë dhurojnë elegancë dhe modernitet në çdo hapësirë që ato kompletojnë.

E qëndrueshme

Materiale miqësore me mjedisin dhe metoda të prodhimit për krijimin e pjesëve që do t'i qëndrojnë provës së kohës duke minimizuar mbeturinat dhe ndotjen.

Punë dore

Krijuar me kujdes dhe vëmendje ndaj detajeve nga mjeshtër të aftë, duke rezultuar në dizajne unike dhe funksionale..

Dërgesa

Pavarësisht se ku jetoni, shërbimi ynë do t'i sjellë mobiljet drejt në pragun tuaj..

Shiko më shumë