Ballina

>

Produktet

>

Siena

Siena

Ju prezantojmë kompletin mahnitës të tryezës së ngrënies Siena, një kombinim i bukur i ngjyrës së bardhë dhe kafe që do ta bëjë çdo vakt të ndihet si një rast i veçantë....Linjat e pastra dhe dizajni minimalist i tavolinës i japin asaj një pamje moderne, ndërsa karriget e buta të bardha dhe kafe ofrojnë një mundësi të rehatshme dhe elegante për ndenjëse.

E qëndrueshme

Materiale miqësore me mjedisin dhe metoda të prodhimit për krijimin e pjesëve që do t'i qëndrojnë provës së kohës duke minimizuar mbeturinat dhe ndotjen.

Punë dore

Krijuar me kujdes dhe vëmendje ndaj detajeve nga mjeshtër të aftë, duke rezultuar në dizajne unike dhe funksionale..

Dërgesa

Pavarësisht se ku jetoni, shërbimi ynë do t'i sjellë mobiljet drejt në pragun tuaj..

Shiko më shumë