Ballina

>

Produktet

>

Split

Split

Komodina Split është kombinimi perfekt i formës dhe funksionit. E prodhuar nga druri i cilësisë së lartë dhe kombiimi i ngjyrave bardhë e kafe, kjo komodinë i shton një prekje elegance çdo dhome....Një nga veçoritë kryesore të kësaj komodine është hapësira e madhe për ruajtjen dhe organizimin e të gjitha gjësendeve tuaja. Perfekte për çdo shtëpi, pavarësisht nëse dëshironi të ruani libra, veshje ose sende shtëpiake.Haushaltsgegenstände aufbewahren möchten, dieser Schrank bietet ausreichend Platz.

E qëndrueshme

Materiale miqësore me mjedisin dhe metoda të prodhimit për krijimin e pjesëve që do t'i qëndrojnë provës së kohës duke minimizuar mbeturinat dhe ndotjen.

Punë dore

Krijuar me kujdes dhe vëmendje ndaj detajeve nga mjeshtër të aftë, duke rezultuar në dizajne unike dhe funksionale..

Dërgesa

Pavarësisht se ku jetoni, shërbimi ynë do t'i sjellë mobiljet drejt në pragun tuaj..

Shiko më shumë