Ballina

>

Produktet

>

Viktoria

Viktoria

Të karakterizuara nga format e buta që mbështesin trupin gjatë qëndrimit, karriget për tryezari, Viktoria, ofrojnë komoditetin që i duhet cdokujt gjatë darkimit....Ky model i karrigeve mund të kombinohet lehtë me shumë lloje të tryezarive për shkak të thjeshtësisë së tij si dhe kombinimit të ngjyrave moderne.

E qëndrueshme

Materiale miqësore me mjedisin dhe metoda të prodhimit për krijimin e pjesëve që do t'i qëndrojnë provës së kohës duke minimizuar mbeturinat dhe ndotjen.

Punë dore

Krijuar me kujdes dhe vëmendje ndaj detajeve nga mjeshtër të aftë, duke rezultuar në dizajne unike dhe funksionale..

Dërgesa

Pavarësisht se ku jetoni, shërbimi ynë do t'i sjellë mobiljet drejt në pragun tuaj..

Shiko më shumë