Ballina

>

Produktet

>

Woodland

Woodland

Prezantimi i kuzhinës Woodland, një kuzhinë komode dhe e përshtatshme që kombinon dizajnin modern me një prekje ngrohtësie. Fundi i bardhë me shkëlqim i kabineteve krijon një atmosferë të ndritshme dhe tërheqëse, ndërsa thekset e drurit kafe shtojnë një element natyror që shton thellësi dhe strukturë....Kjo kuzhinë ofron hapësirë ​​të bollshme magazinimi, me dollapë dhe sirtarë të shumtë që janë të përsosur për t’i mbajtur të gjitha gjërat thelbësore të kuzhinës suaj të organizuar dhe lehtësisht të aksesueshme.

E qëndrueshme

Materiale miqësore me mjedisin dhe metoda të prodhimit për krijimin e pjesëve që do t'i qëndrojnë provës së kohës duke minimizuar mbeturinat dhe ndotjen.

Punë dore

Krijuar me kujdes dhe vëmendje ndaj detajeve nga mjeshtër të aftë, duke rezultuar në dizajne unike dhe funksionale..

Dërgesa

Pavarësisht se ku jetoni, shërbimi ynë do t'i sjellë mobiljet drejt në pragun tuaj..

Shiko më shumë