Ballina

>

Produktet

>

Zdff Floor

Zdff Floor

Gjumë nate ose relaksim pasditeje, me dhomën Zdff Floor sigurisht që do të pushoni rehat dhe të qetë, sepse është dizajnuar për ta ofruar më të mirën për klientët e saj. ...Ndërtimi nga druri dhe përfundimi me ngjyra të hapura dhe të buta, i shton kësaj dhome ngrohtësi, gjithashtu edhe modernitet.

E qëndrueshme

Materiale miqësore me mjedisin dhe metoda të prodhimit për krijimin e pjesëve që do t'i qëndrojnë provës së kohës duke minimizuar mbeturinat dhe ndotjen.

Punë dore

Krijuar me kujdes dhe vëmendje ndaj detajeve nga mjeshtër të aftë, duke rezultuar në dizajne unike dhe funksionale..

Dërgesa

Pavarësisht se ku jetoni, shërbimi ynë do t'i sjellë mobiljet drejt në pragun tuaj..

Shiko më shumë