Beige Bliss

Përmirësojeni interierin e shtëpisë suaj me setin Beige Bliss. Tonet neutrale përshtaten me dekorin e shtëpisë suaj, duke shtuar një prekje elegance.

Tangerine

Dhoma e ndenjes Tangerine nga Muli Home është e guximshme dhe e gjallë, e përkryer për pronarët e shtëpive që duan të bëjnë një deklaratë me dekorin e tyre. Koleksioni përmban divane në ngjyrë portokalli dhe hiri që bien në sy, me këmbë druri, perfekte për relaksim.

Beige

Dhomës e ndenjes Beige nga Muli Home – një festë e bukurisë dhe dizajnit të përjetshëm. Me skemën e saj ngjyrë bezhë të çelur dhe mjeshtërinë e përsosur, ky grup mobiljesh krijon një atmosferë paqësore që ju fton të ngadalësoni shpejtësinë dhe të shijoni momentin.

Evergreen

Ju prezantojmë me Evergreen – garniturën e dhomës së ndenjes nga Muli Home. Me nuancat e saj të së gjelbrës dhe dizajnin elegant, ky grup mobiljesh ju fton të zhyteni në një botë të rehatisë dhe stilit. Zhytuni dhe relaksohuni në këtë kolltuk komod.