Monochrome

Kuzhina Monochrome nga Muli Home përbëhet nga një hapësirë e projektuar me përpikëri duke pasur parasysh funksionalitetin, duke lejuar gatimin dhe eksplorimin e kuzhinës. Magazinimi i bollshëm siguron që çdo vegël dhe përbërës ta ketë vendin e vet, duke ju mundësuar ta keni një mjedis të organizuar dhe pa rrëmujë.

 

Woodland

Prezantimi i kuzhinës Woodland, një kuzhinë komode dhe e përshtatshme që kombinon dizajnin modern me një prekje ngrohtësie. Fundi i bardhë me shkëlqim i kabineteve krijon një atmosferë të ndritshme dhe tërheqëse, ndërsa thekset e drurit kafe shtojnë një element natyror që shton thellësi dhe strukturë.

Ava

Kuzhina Ava është një kuzhinë e gjerë dhe elegante me një përfundim të bardhë dhe luksoz. Ofron një ekuilibër të përsosur të stilit dhe funksionalitetit, me hapësirë ​​të bollshme për artikuj si dhe për gatim e argëtim.

Gri

Prezantimi i kuzhinës Gri, një përzierje e përsosur e modernitetit dhe sofistikimit. Kjo kuzhinë krenohet me një përfundim luksoz gri mat që shton një prekje elegance në çdo shtëpi. Boshti i bardhë thekson dizajnin unik dhe skemën e ngjyrave, duke krijuar një pjesë vizualisht mahnitëse që me siguri do të bëjë përshtypje.