Çfarë të bëjmë?

Ne kur kemi koleksionin tonë për t'i kujdesur për kujdesin dhe preferencat tuaja unike. Me fokus në këtë, komoditetin dhe teknikën, jemi të përkushtuar t'ju ndihmojmë të krijojmë hapësira që me të vërtetë ju bëjnë të ndiheni si në shtëpi.

Rreth nesh

Në Muli Home, ne jemi të një pasionuar pas krijimit të pamjeve që pasqyrojnë stilin dhe personalitetin tuaj. Me një gamë të gjerë opsionesh mobiljesh për shtëpi dhe ambiente të tjera, ne jemi të përkushtuar t'ju ndihmojmë t'i transformoni ambientet tuaja në mjedise të tjera të ndryshme dhe frymëzuese.

Kush jemi ne?

Ne jemi një ekip entuziastësh dizajni me një kuptim të thellë të rëndësisë së mobiljeve në formësimin e pajisjeve. Sistemi ynë është i paqëndrueshëm nga mobiljesh që kanë stilin tuaj të shikoni dhe sjellin në jetë vizionin tuaj.